Είναι  αρχαιολόγος με  πτυχίο αρχαιολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προστασία Μνημείων» του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου στην κατεύθυνση «Συντήρηση και αποκατάσταση ιστορικών κτιρίων και συνόλων».

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2019 ήταν υφυπουργός Πολιτισμού.

Έχει συντονίσει την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου αρχαιολογικών χώρων και μουσείων (e-ticketing) και ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων. Επίσης, συντόνισε την πολιτική εισιτηρίων για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία του υπουργείου Πολιτισμού, την ανάπτυξη του τομέα των πολιτιστικών προϊόντων του ΤΑΠ (πιστά αντίγραφα, εμπνευσμένες εφαρμογές, εκδόσεις, πωλητήρια), τη μελέτη ενός νέου πλαισίου διαχείρισης των αναψυκτηρίων των μνημείων και των μουσείων και το θεσμικό πλαίσιο για την απλοποίηση των διαδικασιών παραχώρησης των χώρων πολιτιστικής κληρονομιάς για πολιτιστικές εκδηλώσεις, φωτογραφήσεις και κινηματογραφήσεις. Προετοίμασε νομοθετικά τη μετάβαση του Οργανισμού Ανέγερσης Νέου Μουσείου Ακρόπολης στο Μουσείο Ακρόπολης. Ασχολήθηκε με την πολιτική του ΥΠΠΟ για το βιβλίο και τις εκδόσεις, ιδιαίτερα με την επαναφορά της Ενιαίας Τιμής Βιβλίου, και την εποπτεία προϋπολογισμών και οικονομικής διαχείρισης των πολιτιστικών φορέων του ΥΠΠΟ. Ως αρχαιολόγος του υπουργείου Πολιτισμού έχει εργαστεί σε μελέτες και έργα αναστήλωσης, αποκατάστασης, προστασίας και ανάδειξης αρχαιοτήτων.